فایل ورد word تحقیق انقلاب ایران و بازتاب جهانی آن دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word تحقیق انقلاب ایران و بازتاب جهانی آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word تحقیق انقلاب ایران و بازتاب جهانی آن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word تحقیق انقلاب ایران و بازتاب جهانی آن :
مقدمهانقلاب ایران كه گاه از آن به عنوان آخرین انقلاب قرن بیستم و گاه حتی واپسین انقلاب به مفهوم مصطلح و كلاسیك آن یاد می شود، بی گمان رویدادی شگرف و واقعه ای تاریخی، بلكه تاریخ ساز در سلسله رخدادها و تحولات سیاسی و اجتماعی عصر مامحسوب می شود. رویدادی كه نه تنها در ایران به سرنگونی نظام سلطنتی چند هزار ساله انجامید و سرمنشأ تاریخ و تحولاتی تازه شد، بلكه در خارج از كشور نیز بازتابها و آثار متعددی را موجب شد. در نیمه دوم قرن بیستم، كمتر رویدادی همچون انقلاب 1979 ایران، ناآرامی برانگیخته است.
ایران از زمان این انقاب تحولات بسیاری به خود دیده است:
تثبیت جمهوری اسلامی با غلبه روحانیون، حذف گروههای مخالف، نهادینه شدن سیاسی و اجتماعی انقلاب و جنگی هشت ساله با عراق همراه با پیامدهای مخرب اقتصادی وتلفات انسانی.
میزان اثرگذاری انقلاب ایران بر جوامع مختلف
بازتاب جهانی انقلاب ایران هم مستقیم و هم غیرمستقیم بوده است.در واقع انقلاب اغلب بیش از آنكه مدلی دقیق باشد،به صورت نمونه ای الهام بخش و كلی عمل كرده است. فعالان مسلمان در بسیاری از كشورها از پیروزیهای برادران و خواهران ایرانی خود مسرور شدند و در مبارزات خود روحیه گرفتند. از این نظر انقلاب ایران معمولا بیش از آن كه به ایجاد یا هدایت تلاشهای انقلابی بیانجامد، گرایشهای از پیش موجود در كشورهای اسلامی را تقویت كرده یا شتاب بخشیده است.
بیشترین نفوذ مستقیم، نیرومند و پایدار ایران در لبنان بوده است. جامعه شیعه لبنان كه تا پس از جنگ جهانی دوم اساسا غیر سیاسی بود، در دهه های 1960 و 1970 به گونه فزاینده سیاسی شد. در طول دهه 70، موسی صدر رهبر مذهبی زاده شده و تحصیل كرده در ایران، به تفسیر دوباره ای از تمادگرایی شیعی دست زد. كه با تفسیر انقلابی امام خمینی از اسلام طی سالهای تبعیدش از 1964 تا 1978 مشابهت داشت. این رویكرد مؤید شكل گیری جنبش فعالانه اصلاحات اجتماعی و سیاسی (حركت محرومین) بود.
