فایل ورد word طراحی درب و پنجره برای کاهش اتلاف انرژی دارای 22 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word طراحی درب و پنجره برای کاهش اتلاف انرژی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word طراحی درب و پنجره برای کاهش اتلاف انرژی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word طراحی درب و پنجره برای کاهش اتلاف انرژی :
موضوع : فایل ورد word طراحی درب و پنجره برای کاهش اتلاف انرژی
توضیح: این فایل به صورت ورد و آماده چاپ می باشد
در و پنجره : یكی از مهمترین بخشهایی كه آلومینیوم در آن بكار میرود ساخت پنجره و قاب میباشد . با توجه به انعطافپذیری و نمای زیبای آلومینیوم ،در و پنجرههای آلومینیومی در جهان طی دهههای اخیر پیشرفت چشمگیری كرده است . از آنجا كه بیشترین اتلاف انرژی در ساختمان از طریق در و پنجرهها اتفاق میافتد (حدود 40% از اتلاف انرژی ساختمان از طریق پنجرهها صورت میگیرد) همچنین در راستای نیل به اهدافی چون عایق سازی در برابر صدا و آلودگیهای صوتی ، جلوگیری از نفوذ گردو غبار و آلودگیهای محیط زیست و . . . صنعت در و پنجرهسازی به تكنولوژیهای جدید روی آورده است و كارشناسان به طراحیهای ویژه و خاصی در این زمینه دست یافتهاند .
در صورتیكه در زمستان به قاب پنجره و یا شیشه آن دست بزنید خواهید دید كه سرد است و این تبادل حرارتی بین قاب و پنجره و شیشه با فضای بیرون است . برای رفع این مشكل با استفاده از شیشههای 2 جداره تبادل حرارتی از طریق شیشه به حداقل ممكن خواهد رسید . برای كاهش تبادل حرارتی از طریق پنجره ،استفاده از نوعی قاب آلومینیومی با عایق حرارتی كه به گرمابند (Thermal Break) معروف است توصیه میشود . از آنجا كه بحث بهینه سازی مصرف سوخت درساختمان ، در كشورمان میرود تا جایگاه واقعی خویش را پیدا كند و با توجه به آنكه اتلاف انرژی از طریق پنجرهها (شیشه یا قاب پنجره) حدود 40% كل اتلاف انرژی ساختمان را شامل میشود جهت آشنایی بیشتر با تكنولوژی شیشههای 2 جداره و سیستم ترمالبریك به هریك از این دو نوع تكنولوژی اشاره میشود :
D-1-1) سیستم دو جداره :
عبور انرژی و تبادل حرارتی بین داخل و خارج ساختمان از پنجره به طریق زیر صورت میگیرد .
1 . بدست آوردن و یا از دست دادن انرژی غیر خورشیدی بصورتهای رسنایی و جابجایی
2 . بدست آوردن گرمای خورشید بصورت تشعشع
جریان حرارت غیر خورشیدی از پنجره نتیجه اختلاف دمای میان محیط داخل و خارج میباشد . در فصول سرد پنجرهها گرما را از داخل به بیرون داده و در فصول گرم نیز گرما را از بیرون به داخل ساختمان وارد مینمایند .
برای مقایسه مواد مختلف از جهت میزان انتقال حرارتی از فاكتور U استفاده میشود .
فاكتورU اندازه سرعت جریان حرارت غیر خورشیدی از یك پنجره و یا نورگیر میباشد . هر چه این فاكتور بیشتر باشد نشانگر میزان بیشتر جریان حرارتی است . فاكتور U به مصرفكننده این امكان را میدهد كه میزان عایقبودن انواع پنجرهها و نورگیرها را با یكدیگر مقایسه كند و واحد آن Btu/hr-sq…ft.f میباشد .
استفاده از شیشه دو جداره باعث كاهش قابل توجهی در مقدار فاكتور Uمیشود .
شیشه دوجداره دو ورق شیشه است كه توسط یك فاصل (اسپیسر) در دور تا دور آن از هم جدا شدهاند و این فاصلهها با مواد درزگیر به شیشه میچسبند . خواص اصلی دو جداره بدلیل وجود همین فاصله بین دو شیشه است ، بین دو شیشه از هوا یا گاز مخصوص (مانند آرگون ، گزنون، و یا مخلوطی از آنها) پر شده است .
میله جداكننده از جنس آلومینیوم و با ضخامتهای متفاوت است كه دورن آن با ماده رطوبتگیر (عامل خشك كننده) پر میگردد كه این ماده سبب جذب رطوبت هوای ما بین دو شیشه میگردد .
شیشههای دو جداره میتوانند بصورت تركیبی از انواع شیشههای مختلف نظیر شیشه ساده، رنگی ، رفلكس ، لمینت ، سكوریت و مات تهیه شوند كه نوع شیشه خود میتواند عامل بسیار مهمی در كاهش میزان اتلاف انرژی باشد . به عنوان مثال شیشههای با پوشش Low-e باعث كاهش قابل ملاحظهای در مقوله فاكتور U میشوند .
ویژگیهای اصلی شیشه های دو جداره عبارتند از : كاهش اتلاف انرژی حرارتی و نمزدگی شیشه ، عایق صوتی و كاهش سر و صدا وایمنی بیشتر
شیشههای دو جداره در زمستان حرارت را نگه داشته و در تابستان از ورود گرما به درون جلوگیری میكنند در نتیجه باعث بهبود تجهیزات گرمایش و سرمایش ساختمان میشوند . این شیشهها باعث كاهش نفوذ صوت میشوند و از نمزدگی شیشه بعلت گرمتر بودن لایه درون شیشه دو جداره جلوگیری میكند . شیشههای دو جداره با گرم و مطبوع نگه داشتن محیط ، فضای ساختمان را برای زندگی و انجام كار مساعد میسازند .
با استفاده از هر متر مربع شیشه دو جداره با قاب استاندارد میتوان در سال به میزان 40مترمكعب در مصرف گاز صرفهجویی نمود و هزینهها را تا حد زیادی كاهش داد . در صورت شكستن ورق بیرونی شیشه دو جداره ممكن است ورق داخلی نشكند و احتمال ریزش و خطرات بعدی به حداقل میرسد . بنابراین استفاده از این نوع شیشه میتواند باعث افزایش ایمنی ساختمان گردد . اگر فاصله بین دوشیشه 15-12 میلیمتر باشد بهترین كارآیی شیشه دوجداره را میتوان كسب كرد ضمن آنكه با استفاده از این نوع شیشه نفوذ صدا را تا 45 دسیبل میتوان كم كرد و در نتیجه در خیابانها و مكانهای شلوغ میتوان از محیطی آرام و ساكت برخوردار گشت .
قابل ذكر است كه انواع جدیدی از شیشه دو جداره ساخته شده است كه بین دو ورق خلاء وجود دارد . در این نوع شیشهها فاصله بین دو ورق بسیار كم میباشد . این نوع شیشهها اولین بار در روسیه ساخته شدند و دارای خواص حرارتی و صوتی بهتری میباشند . شیشههای دو جداره را میتوان بر روی قابهای آلومینیومی ، آهنی و یا قابهایی از جنس PVC تعبیه و استفاده كرد .
استفاده از سیستم شیشه دو جداره به همراه سیستم پنجرههای آلومینیومی گرمابند تكنولوژی است كه باعث جلوگیری از اتلاف انرژی به میزان قابل توجهی میشود .
فایل ورد word طراحی درب و پنجره برای کاهش اتلاف انرژی
فهرست مطالب
در و پنجره 1
D-1-1) سیستم دو جداره 2
D-1-2 ) سیستم در و پنجرههای گرمابند 5
ویژگیهای حائز اهمیت در و پنجرههای ترمالبریك : 8
2)قابلیت جلوگیری از نفوذ آب و گرد و غبار 8
3) قابلیت جلوگیری از نفوذ آب 9
D-2) سقفهای كاذب آلومینیومی 10
D-2-1) سقف كاذب دامپا 11
D-2-3)سقف كاذب از نوع تایل 12
D-3) نماهای آلومینیومی - شیشهای 13
جان كلام : 15
