فایل ورد word نقش بازیافت در ماده و انرژی محیط زیست و هزینه های اقتصادی

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد word نقش بازیافت در ماده و انرژی محیط زیست و هزینه های اقتصادی دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد word نقش بازیافت در ماده و انرژی محیط زیست و هزینه های اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word نقش بازیافت در ماده و انرژی محیط زیست و هزینه های اقتصادی،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد word نقش بازیافت در ماده و انرژی محیط زیست و هزینه های اقتصادی :

موضوع : فایل ورد word نقش بازیافت در ماده و انرژی محیط زیست و هزینه های اقتصادی


توضیح: این فایل به صورت ورد و آماده چاپ می باشد

مقدمه :
ما هر روز مواد زاید فراوانی تولید می كنیم مانند پس مانده خوراكی ها و لباس كهنه ، پلاستیك وسایل به درد نخور خانه ، اسباب بازی شكسته پس مانده میوه و سبزی ها ، روزنامه ها ، دفتر ، كاغذ ، آدامس و مشكلات و ....
به مواد ریختن زباله می گویند ، انرژی و مواد روی زمین مصرف شده است تا مواد مورد نیاز ما تولید و به دست آید ما می توانیم به راحتی با استفاده از روش های مناسب كم تر زباله تولید كنیم و به این ترتیب از محیط زیست خود نگه داری كنیم و از هدر رفتن انرژی آن جلوگیری كنیم و به یادداشته باشیم همه موادی كه به نظر ما به دردنخور هستند دور ریختنی نیستند .
انسان ها بعد از انقلاب صنعتی به خاطر صدمات شدیدی كه به محیط زیست خود زده بودند قوانینی به پشت رساند كه این مجموعه قوانین در حفاظت از محیط زیست انسان ها ، حیوانات و گیاهان بسیار مؤثر است .
فصل اول :
بازیافت
تاریخچه بازیافت مواد :
برای اهمیت موضوع بازیافت داشتن تاریخچه بازیافت خالی از لطفها نیست ، تمامی عناصر طبیعت از طریق دوره های مختلف گیاهی یا جانوری قابل احیا هستند .
در انجیل اشاره هایی در مورد بازیافت مواد آمده است بدین مضمون « آنها شمشیرهایشان را در گاوآهن ها می كوبند و نیزه هایشان را به شكل خیس در می‌آوردند »
در اراضه قدیم مردم پس از پایان جنگ ها از ابزار جنگی استفاده دوباره می كردندو آنها را برای ساخت ابزار و وسایل كشاورزی در مبارزه با گرسنگی به كار
می‌گرفته‌اند.
در قرن اخیر كارخانه هایی كه به احیای برخی از بقایای حیوانات مبادرت می كردند به علت فقر مالی و ایجاد بوهای زننده ناگزیر به تعطیل كردن عمل كار خود شدند هر چنداین كارخانه ها در فرآیند تهیه كردن چرم ، گلیسیرین و روغن از حیوانات مرده ماهی و پس مانده های غذایی موفقیت هایی داشتند اما متأسفانه ازآن پس فقط پوست حیوانات را مورد بازیافت قرار می دادند .
در طول جنگ جهانی هم بازیافت فلزات ، شیشه ،‌ابریشم و كاغذ را لبه وچرم به طور موفقیت آمیزی در جامعه مورد توجه قرار گرفت و افراد خانه نشین مسئولیت هایی برای اشتراك در كارهای جداسازی ( جداسازی در مراكز تولید ) پذیرفتند . و سهمی
از كمك به جنگ را به خود اختصاص دادند .
از سال 1960 كه بطری ها و ظروف پلاستیكی و كاغذی متداول شده به علّت هزینه اولیه نوشابه هایی كه در بطری های شیشه ای به فروش می رسیدند به طور خالی به فروشنده برگردانده می شد این كار فكر استفاده مجدد از مواد را رواج داد و باعث ترغیب و دلگرمی در جداسازی شیشه از انبوه زباله های شهری شده در حالی كه برعكس كارتن های كاغذ و بطری های پلاستیكی فقط حجم زباله ها را افزایش دادند كه در نتیجه موضوع مدیریت و دفع زباله مشكل تر شد . از این پس برخی از بطری های پلاستیكی بر اساس هنر و سلیقه افراد مورد استفاده های گوناگونی قرار گرفت كه از آن جمله سطح و بیلچه و گلدان و غیره را می توان نام برد از این پس بازیافت زباله های كاغذی و شیشه ای ، آلومینیومی و آهنی نیز متداول شده به طوری كه امروزه حتی توسط معرف كنندگان تا حدود زیادی جدا سازی انجام می شود امروزه بسیاری از محصولات كاغذ منتج از بازیافت كاغذ است و بیش از %3 قوطی‌های آلمینیوم بازیافت شد .
از مواد زائد تهیه شده است . روش هایی نیز برای بازیافت فولاد و سایر فلزات مصرف شده در اتومبیل ها ابداع شده است مثلاً نوعی از این پروسه ها در ژاپن بدین ترتیب است كه از اتومبیل های اسقاط شده كلیه قطعات فلزی با نقطه های ذوب مختلف به صورت مذاب در آمده و جداگانه به شكل عدل های آهن خالص از 97 تا 98 درصد مورد استفاده قرار می گیرند . امروز صنعت بازیافت مواد نیز می توان گاهی مؤثر در اشتغال افراد و ایجاد فرصت شغلی می كند كه دولت ها با برنامه هایی صحیح و مدیریت در این بخش می توانند تا حدود زیادی بیكاری را در جامعه بخصوص در كشورهای در حال توسعه از بین ببرند اگر چه ممكن است كه این صنعت نیزا به سرمایه زیادی در مرحله ابدایی دارد ولی به طور قطع در كوتاه مدت به سوددهی خواهد رسید و هزینه اولیه را جبران می كند و هم گاهی در جهت لهباری و حفظ محیط زیست كه بقای افراد است برداشته می شود.
وجود میلیون ها تُن زباله های شهری و دهها هزار نوع مواد سمی و خطرناك در آنها كه حال فعالیت های روزمره انسان است باعث بوجود آمدن آلودگی گسترده ای در جام گشته .
بازیافت :
بازیافت به دو دسته كلی تقسیم می شود برخی از مواد بدون تغییر و تبدیل مجدد مورد استفاده قرار می گیرد مثل ( شیشه ـ شیشه نوشابه ) و برخی دیگر با انجام فرایندهای ساده روی آنها مورداستفاده قرار می گیرند مثل ( كاغذ ـ كاغذ بازیافتی )
امروزه افزایش بیش از حد جمعیت و همچنین مصرف زیاد مواد غذایی و استفاده از وسایل تجملی و مواردی دیگر باعث افزایش زباله ها به خصوص در سطح شهرها گشته است و اهمیت بازیافت را بیش از پیش برای ما آشكار می كند زباله ها یكی از مهمترین عوامل آلودگی محسوب می شود در گذشته تا زمانی كه هنوز شهرها بدین صورت گسترش پیدا نكرده بود و انبوه آدمیان در یك محل ساكن نبودند پس مانده های مصرف بشری چندان مشكل آفرین نبود ولی امروز افزایش جمعّیت و مهاجرت و تمركز جمعیّت در شهرها از سویی و بالا رفتن مدام سطح زندگی و مصرف شهروندان و فرآورده های مصرفی تكنولوژی جدید از سوی دیگر انبوه زباله را به دنبال دارد آلودگی های بی حد و اندازه كره ی زمین و بسیاری از ناملایمات زیست محیطی اخیر جوامع صرفاً بخشی از مشكلات ناشی از این بی توجهی است كه بر زندگی ما تحمیل شده و بازتابش نیز به سوی ماست . بهسازی محیط و كنترل مواد زاید جامد مبارزه با این آشفتگی است . وجود میلیون ها تن زباله های شهری و دهها هزار نوع مواد سمی و خطرناك در آنها كه حاصل فعالیت های روزمره انسان است . باعث بوجود آمدن آلودگی گسترده ای در جامع گشته .
نیاز برای تلفیق كردن تولید انرژی و مواد قابل بازیافت .
فایل ورد word نقش بازیافت در ماده و انرژی محیط زیست و هزینه های اقتصادی
فهرست مطالب
مقدمه : 1
فصل اول : 2
بازیافت 2
تاریخچه بازیافت مواد : 2
فصل دوم : 6
انواع بازیافت 6
بازیافت زباله 6
روش كاهش زباله 8
بازیافت یك اتومبیل 8
بازیافت گیاهی 9
بازیافت جانوری 10
بازیافت كنندگان 10
آشغال هایی كه در سطح زباله انداخته نمی شود ؟ 12
فصل سوم : 13
محیط زیست 13
فصل چهارم : 14
هزینه های اقتصادی 14
منابع و ماخذ 18



لینک کمکی