فایل ورد word مقاله در مورد سیلو

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد word مقاله در مورد سیلو دارای 29 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد word مقاله در مورد سیلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word مقاله در مورد سیلو،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد word مقاله در مورد سیلو :

موضوع : سیلو


توضیح: این فایل به صورت ورد و آماده چاپ می باشد


مقدمه:
تهیه و تأمین خوراك مرغوب و پر ارزش برای فصل زمسان از مهمترین كارهای یك دامدار است. همانطوریكه در فصول مساعد سال یك قسمت از گیاهان علوفه ای را به صورت تازه و آبدار در اختیار دام قرار می دهند و یك قسمت دیگر آنرا خشك كرده و برای فصل زمستان ذخیره می كنند می توان گیاهان علوفه ای را بهمان صورت تازه و آبدار هم انبار كرد زیرا كه نشخوار كنندگان، مخصوصاً «گاوهای شیری» برای فصل زمستان هم به غذای آبدار احتیاج زیادی دارند.
با سیلو كردن می توان گیاهان علوفه ای را برای مدتی طولانی و به صورت تازه نگاه داشت. سیلو كردن نباتات علوفه ای یك روش تازه نیست. بلكه از قرنها پیش متداول بوده منتهی به صورت بسیار ابتدائی.
امروزه برای پیدا كردن بهترین راه سیلو كردن گیاهان علوفه ای، بررسیهای زیادی انجام شده و روشهای مختلفی هم آزمایش شده و بر اثر همین فعالیت ها طریقه سیلو كردن نباتات علوفه ای روزبروز بهتر شده.
سیلو:
عبارت است از خندقی كه در زیر زمین حفر می كنند یا بنای محصوری است كه بر روی زمین ساخته می شود تا ذرت علوفه ای یا علوفه خرد شده را در آن پر و پس از سفت شدن در شرایط محیطی مطلوب بعد از 40 تا 60 روز ماده سیلو شده(سیلاژ)
تخمیر شده و بدون فاسد شدن می تواند برای چندین سال در تغذیه دام استفاده شود.
مواد سیلو شده :
مواد سیلو شده سالهای زیادی است كه به عنوان خوراك دام به ویژه در نشخوار كنندگان مورد استفاده قرار گرفته است. مواد سیلو شده، توسط تخیمر كنترول شده مواد گیاهی پر رطوبت تولید می شود وقتی چنین موادی تحت شرایط بی هوازی سیلو می شوند در صورتی كه مقدار موجود كربوهیدرات های قابل تخمیر كافی باشد، اسید لاكتیك كافی برای حفظ و تثبیت توده تولید می شود به طوری كه تخمیر متوقف می‌گردد اگر مواد سیلو شده به هم زده نشود برای مدت نا محدودی نگهداری خواهد شد. روشهای تناوب یا نوبتی كه اساساً در اروپا مورد استفاده قرار می گیرند احتیاج به افزودن اسیدهای قوی دارند كه PH را كاهش داده و مانع تخمیر می شوند و یا نیازمند استفاده از فرم اكدئید تنها یا توأم با اسیدهای آلی نظیر اسید پروپیونیك هستند این تركیبات اكثر تخمیراتی را كه مفید نیستند مهار می كند.
مواد سیلو شده خوب یك فراورده خیلی خوش خوراكی است كه به خوبی مود استفاده قرار می گیرد و می تواند نتایج عالی در حیوانات پر تولید مثل گاوهای شیرده تولید كند علاوه بر مزایای برداشت یا خواص غذائی، تخمیری كه معمولاً اتفاق می‌افتد شدیداً نیترات محتوی را در صورت وجود، كاهش می دهد و مقدار سایر مواد سمی امثال اسید هیدروسیانیك نیز كاهش می یابد اما باید به خاطر داشت كه تخمیر به انرژی نیازمند است از این رو سیلو كردن سبب ضایعاتی می شود بطوری كه كل مواد مغذی در ماده سیلو شده آماده، كمتر از مواد مغذی است كه به داخل سیلو ریخته می‌شود این امر نیز منعكس از داده های تجزیه ای معمول می باشد. اكثر مواد سیلو شده در ایالت متحده امریكا از گیاه كامل ذرت (Zea mays) یا از یكی از واریته های ذرت خوشه ای، در مناطقی كه بارش برای رشد ذرت ناكافی است تهیه می گردد گرامینه سیلو شده گرامینه- لگرم سیلو شده و یا لگرم سیلو شده به طور وسیعی مورد استفاده قرار می گیرند چون تكنولوژی كافی برای تولید مواد سیلو شده بسیار خوبی از این محصولات، موجود است به همین خاطر مواد سیلو شده خوش خوراك و مغذی می تواند از انواع زیادی از مواد گیاهی از جمله علفهای هرز و مواد گیاهی كم رطوبت تولید گردد بعضی از مشخصات غذائی عمده محصولات سیلویی در بخشهای بعدی بحث خواهند شد.
حال كه فهمیدیم مواد سیلو شده چیست بهتر است بدانیم سیلوكردن نباتات علوفه‌ای چه فوائدی دارد .
فوائد سیلو :
تهیه سیلو از نباتات علوفه ای چندین حسن دارد كه عبارتند از :
1-با استفاده از نباتات سیلو شده می توان در فصل زمستان هم از علوفه تازه و آبدار در تغذیه دام ها استفاده نمود .
2-با هزینه كم می توان مواد خوش خوراك تازه برای فصل زمستان تهیه نمود كه در تولید بیشتر شیر و گوشت مؤثرتر است .
3-می توانید علفهای هرزی كه برای خشك كردن خوب نیستند سیلو كنید و با این عمل بذر علفهای هرز را هم از بین ببرید .
4-علوفه زیادی را می توانید در فضای كمی به صورت سیلو ذخیره كنید ، در صورتیكه علوفه خشك جای بیشتری را اشغال می كنند .
5-علوفه خشك اگر مدتی طولانی در انبار بماند مقداری از مواد مغذی خود را از دست می دهد و از ارزش آن كاسته می شود . در صورتیكه میزان خسارت در سیلو كه برای مدتی طولانی نگهداری شده باشد ، بسیار كم است .
6-به هنگام خشكسالی و كمبود علوفه اگر سیلوها از قبل انباشته شده باشند می‌توان از آنها به خوبی و برای مدتی طولانی استفاده كرد .
فایل ورد word مقاله در مورد سیلو
فهرست مطالب
مقدمه: 1
سیلو: 2
مواد سیلو شده : 2
فوائد سیلو : 4
طریقه ساختن سیلو : 5
چه نباتاتی را می توان سیلو كرد ؟ 7
روش پركردن سیلو : 7
روش برداشت مواد سیلوشده : 9
استفاده از سیلو در تغذیه دام : 11
ضایعات سیلو كردن: 15
خواص غذائی مواد سیلو شده: 16
گراینه-لگوم سیلو شده: 17
ذرت و ذرت خوشه ای سیلو شده 18
اقلام 21
مواد سیلو شده متفرقه: 21
استفاده از مواد سیلو شده در آب و مواد گرمسیری: 22
تذكرات و یادآوری ها 23



لینک کمکی