فایل ورد word قالب بندی بتن

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد word قالب بندی بتن دارای 103 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد word قالب بندی بتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word قالب بندی بتن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد word قالب بندی بتن :

موضوع : فایل ورد word قالب بندی بتن


توضیح: این فایل به صورت ورد و آماده چاپ می باشد


قالب‌بندی
كلیات
برای احداث یك سازه بتن آرمه، باید بتن خمیری در قالبهایی ریخته شود تا پس از پر كردن تمام حجم قالبها و سفت شدن، به شكل لازم در آید. از مهمترین گامها در احداث سازه‌های بتنی، انجام قالب‌بندی است. به همین دلیل باید مجری و پیمانكار سازه‌های بتنی كاملا در جریان امور مربوط به قالب‌بندی، از وسایل گرفته تا مشخصات و رواداریهای ابعاد و روشهای اجرایی قرار داشته باشند.
پس از استقرار قالبها در محل مربوطه باید از آنها كاملاً بازدید نموده و درزهایی كه احتمالا باعث بیرون زدن شیره بتن خواهند شد، گرفته شوند.
پایداری از مهمترین خصوصیاتی است كه باید در قالب‌بندی رعایت شود. كافی نبودن مهاربندی پایه‌ها و یا مهاربندی افقی سكوها، عدم تنظیم تعادل افقی بتن‌ریزی كه منجر به پر شدن یك قسمت از قالب، و خالی ماندن قسمت دیگر می‌شود، كف نامناسب در زیر قالب شالوده و یا زیر پایه‌ها، عدم حضور كارگران ماهر، خوب نبستن قطعات قالب به یكدیگر، در نظر نگرفتن بارهای زنده و مرده وارده به قالبها و لغزش لایه خاك مجاور قالب و غیره می‌توانند باعث خرابی قالبها گردند.
تداركات مربوط به قالبها
قبل از بتن‌ریزی
باید نسبت به قالبهای در تماس با بتن نما، توجه كافی مبذول داشت. درز بین تخته‌ها و درز بازشوهایی كه در قالب ایجاد شده‌اند، باید كاملا آب‌بندی شوند تا شیره بتن از درزها بیرون نزند (شكلهای 1 و 2). باید از حركت قالب از جای خود و نیز حركت اجزای قالب نسبت به یكدیگر جلوگیری بعمل آید. باید برای برداشتن قطعاتی كه برای حفظ فاصله تخته‌های دو وجه مقابل هم قالب بكار می‌روند (تخته اندازه‌ها)، تدابیر لازم اتخاذ گردد تا این قطعات درون بتن نمانند. باید به نحوی قرار داده شوند كه پس از برداشتن قالب و بریدن آنها حتی المقدور كمترین اثر روی بتن باقی بماند.
تراز و شاغولی بودن قالبها باید در حین بتن‌ریزی بهم بخورد. به این منظور گاه با ریسمان‌بندی بین نقاط مرجعی كه به قالب متصل نیستند، از حلظ وضعیت قالب اطمینان بعمل می‌آید. تمام قطعاتی كه به قالب بسته می‌شوند باید كاملا محكم شوند تا لرزاندن بتن باعث شل شدن آنها نشود. برای تسهیل كار متراكم ساختن بتن در دیوارهای بلند و امثال آنها، باید در نقاط لازم در روی قالب بازشوهایی تعبیه نمود. این بازشوها باید دارای دری باشند كه براحتی باز و بسته شده و كاملا آب بند باشند. پایه‌های اطمینان باید به نحوی قرار گیرند كه پایداری مجموعه قالبها كاملا تأمین گردد. از اتكای پایه‌ها بر زمینهای منجمد و سست باید جداً احتراز گردد.
مقررات مربوط به ایمنی قالبها از لحاظ كارگرانی كه در محل هستند، باید كاملا رعایت شوند. جدار قالب باید به موادی آغشته شود كه بتن پس از گرفتن به آن نچسبد و هم قالب برداری براحتی انجام شود و هم سطح بتن پس از قالب برداری خراب نشود. نوع این مواد برحسب هوای محیط و سطح مورد نیاز برای بتن، پس از قالب برداری متفاوت است. جلوگیری از چسبیدن قالب بتن به راههای زیر صورت می‌پذیرد:
(1) استعمال مایعی كه جدار قالب را روغنی كند.
(2) استعمال رزین یا روغن جلایی كه پس از خشك شدن، جدار قالب را لغزنده و بسیار صاف نماید.
(3) استعمال مواد دیرگیر بر روی جدار برای جلوگیری از هیدراتاسیون لایه نازكی از بتن مجاور قالب.
(4) استفاده از پوششهایی سخت و كاملا صاف از قبیل قالبهای فایبرگلاس و یا پلاستیكی.
روشهای فوق همچنین از جذب آب بتن توسط قالب چوبی نیز جلوگیری می‌نمایند. برای اینكه قالبها بهتر دوام كنند، باید بمجرد قالب برداری، كار تمیز كردن قالب و آغشته سازی آن انجام پذیرد. هوای گرم و خشك و یا سرد و مرطوب می‌تواند باعث خرابی قالب شود. در صورتی كه آغشته كردن سطح قالب به مواد لازم، در محل نصب و بسته شدن قالب صورت پذیرد، باید مطمئن شد كه این مواد روی میلگردها و سایر نقاطی كه پیوستگی بتن با آنها ضروری است نمانده باشند. مواد فوق باید به نحوی باشند كه بر بتن و یا بر نمایی كه برای بتن لازم است، آثار نامناسبی نداشته باشند.
گرد و خاك، خاك اره، میخهای افتاده و سایر فضولاتی كه ممكن است در قالب ریخته باشند، باید قبل از شروع بتن‌ریزی برداشته شوند. قالبها باید به نحوی مستقر شوند كه محل كافی برای جا دادن میلگردها و بتن، كار كردن در قالب در صورت لزوم، لرزاندن بتن و نیز نظارت بر كلیه اقدامات فوق موجود باشد. نظارت بر وضع قالب در هنگام بتن‌ریزی باید دقیقاً بعمل آمده و بمجرد مشاهده اشكال در قالب دستور قطع بتن‌ریزی صادر گردد.
پس از گرفتن بتن
قالبها باید بمجرد اینكه دیگر به آنها نیاز نباشد، برداشته شوند. این زمان به اثر قالب برداری بر خرابی بتن، مقاومت سازه‌ای و خیز بتن، مراقبت از بتن، مسائل مربوط به پرداخت و چگونگی استفاده مجدد از قالبها، بستگی دارد. در كارگاه نمونه‌هایی از بتن تهیه شده و در شرایط كارگاه نگهداری می‌شوند. طبق آئین نامه ACI زمانی می‌توان قالب بتن را برداشت كه مقاومت نمونه استوانه‌ای بتن از مقادیر زیر كمتر نباشد:
(1) بتن اعضایی كه تحت تنشهای خمشی و كششی زیاد قرار نمی‌گیرند و از قالبها، بعنوان تكیه گاه قائم استفاده نشده و در صورت برداشتن قالب، به دلیل فعالیتهای ساختمانی به آنها آسیبی وارد نمی‌شود. برای مثال قسمتهای سطوح شیبدار و دیواره‌های جانبی تونلهایی كه داخل سنگ كنده شده‌اند از مقاومت فشاری 35 كیلوگرم بر سانتیمتر مربع.
(2) بتن اعضایی كه ممكن است تحت تنشهای خمشی و كششی زیادی قرار گیرند و یا تا حدودی از قالب بعنوان تكیه گاه قائم استفاده شده و ضمناَ تنها در معرض بار مرده قرار دارند. برای مثال سطوح قائم مقاطع نازك، قسمتهای پایینی سطوح شیبدار و قسمت قوسی جدار تونلهایی كه داخل سنگ كنده شده‌اند از مقاومت فشاری 5/52 كیلوگرم بر سانتیمتر مربع.
(3) بتن اعضای مشابه فوق كه در معرض بار مرده و بار زنده قرار می‌گیرند. برای مثال داخل بازشوهای سدها، ستونها، دیوارهای جانبی تونلهایی كه خاك مجاور به آنها نیرو وارد می‌سازد. از مقاومت فشاری 105 كیلوگرم بر سانتیمتر مربع.
(4) بتن اعضایی كه تحت تنشهای خمشی زیاد قرار گرفته و تمامی بار قائم آنها بر قالب وارد می‌آید. برای مثال سكوها و گذرگاههای بالای سطح زمین، تیرها و عرشه پلها. از مقاومت فشاری 140 كیلوگرم بر سانتیمتر مربع.
آئین نامه ایران، زمان قالب برداری را طبق شرایط و زمانهای مذكور در زیر مقرر می‌دارد: چنانچه زمان قالب برداری در طرح، تعیین نشده باشد، قالبها و پایه‌ها، نباید قبل از سپری شدن مدتهای مندرج در جدول 1 برداشته شوند.
در استفاده از این جدول باید بخاطر داشت كه:
الف- ارقام جدول فوق بر پایه شروط زیر تنظیم شده‌اند:
(1) بتن با استفاده از سیمان پرتلند معمولی یا مقاوم به سولفات تهیه شده است.
(2) چنانچه از بتن با سیمان زودگیر استفاده شود، ارقام جدول 1 قابل كاهش است.
(3) چنانچه از مواد دیرگیركننده استفاده شود، باید ارقام فوق افزایش یابند.
(4) در مورد قالب برداری سطوح قائم باید جهت حفظ بتن در برابر گرما یا سرمای محیط، بلافاصله پس از قالب برداری، عمل آوردن بتن به روش مقتضی صورت پذیرد.
(5) اگر ملاحظات خاصی برای پرهیز از تركهای زودهنگام و یا حذف آنها (خصوصاً در اعضا و قطعات با ضخامتها و در درجه حرارتهای مختلف) یا تقلیل تغییر شكلهای وارفتگی در نظر باشد، باید ارقام فوق را افزایش داد.
(6) چنانچه كسب مقاومت بتن، با عمل آوردن تسریع شده و یا قالب‌بندی خاص، نظیر قالبهای لغزان مطرح باشد، ممكن است مقادیر فوق كاهش یابند.
(7) روابط مندرج در ستون آخر تا هنگامی معتبر هستند كه درجه حرارت محیط از 25 درجه سانتیگراد، بیشتر نباشد.
فایل ورد word قالب بندی بتن
فهرست مطالب
قالب‌بندی 1
كلیات 1
تداركات مربوط به قالبها 2
قبل از بتن‌ریزی 2
پس از گرفتن بتن 5
رواداری‌ها در قالب‌بندی 9
رواداریهای ساختمانهای بتن آرمه معمولی 10
رواداریهای سازه‌های ویژه 12
پلها، آبروهای روگذر، ناودانیها و غیره 14
پوشش تونل و مجراهای درجا: 17
انواع مصالح قالب 18
قالب آجری 18
قالب چوبی 19
قالب فولادی 20
قالب آلومینیومی 21
قالب فایبر گلاس 22
كلافها و سایر وسایل قالب‌بندی 23
اقتصاد قالب‌بندی 24
تأثیر طراحی سازه بر بهای قالب‌بندی 25
تأثیر ساخت، برپا داشتن، قطعه‌بندی و قالب برداری بر بهای قالب‌بندی 26
تأثیر زمان قالب برداری بر بهای قالب‌بندی 27
بارهای وارد به قالب 28
بار مرده بتن 28
بار ضربه‌ای ناشی از سقوط یك توده بتن 28
بارهای زنده 29
فشار هیدرواستاتیك ناشی از بتن‌ریزی 29
برای قالب دیوارها: 29
روابط طراحی قالبها و پایه‌های اطمینان 32
قالب‌بندی اجزای مختلف سازه 34
قالب شالوده 34
الف- قالب شالوده دیوار و دیوار شالوده 34
ب- قالب شالوده تكی 36
قالب دیوار 40
كلیات 40
مثال طراحی قالب دیوار 45
(1) تعیین فاصله پشت بندهای قائم، از روی مشخصات تخته قالب 46
(3) تعیین فاصله كلافهای ، از روی مشخصات پشت بند افقی 48
(4) تعیین سطح واشر زیر‌كلاف‌برای جلوگیری‌ از لهیدگی‌چوب پشت‌بند‌افقی 49
(5) تعیین كلاف لازم 49
قالب ستون 50
پایه‌های اطمینان و برجها 53
الف- پایه‌های اطمینان 53
ب- برجهای چوبی و فلزی 55
پ- طراحی پایه‌های اطمینان 55
قالب تیر و دال 56
كلیات 56
مثال طراحی قالب تیر و دال 58
الف- پایه‌های اطمینان زیر قالب كف تیر 59
ب- تیرچه‌های زیر قالب كف دال 60
پ- شاهتیرهای زیر تیرچه‌ها 61
ت- پایه‌های زیر شاهتیرها 61
قالب لغزان 63
آرماتوربندی 67
كلیات 67
مشخصات میلگردها و روشهای بررسی آنها 68
انواع میلگرد 68
روش ساخت و تأثیر آن بر مشخصات مكانیكی 68
شكل ظاهری مقطع 70
مشخصات میلگردها 72
آزمایشهای كنترل كیفیت میلگردها 72
آزمایش تاشدگی 74
آزمایش جوش پذیری 75
تهیه میلگردها 75
حمل ، بارندازی و انبار كردن میلگردها 77
برش میلگردها 79
خم كردن میلگردها 80
وصله میلگردها : 81
تمیز كردن میلگردها 82
حمل ، نصب و استقرار میلگردها 82
پوشش بین روی میلگرد 83
الف-در مجاورت آب شیرین 86
ب-در نواحی دریایی 86
رواداری های آرماتوربندی 88
سازمان دادن كارگاه‌آرماتوربندی 90




لینک کمکی