فایل ورد word شکل دادن به وسیله نورد کردن

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد word شکل دادن به وسیله نورد کردن دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد word شکل دادن به وسیله نورد کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word شکل دادن به وسیله نورد کردن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد word شکل دادن به وسیله نورد کردن :

موضوع : فایل ورد word شکل دادن به وسیله نورد کردن


توضیح: این فایل به صورت ورد و آماده چاپ می باشد

قسمت اعظم فولادیكه در كارخانه های فولاد سازی بصورت بلوك تهیه میشود (97 درصد) به وسیله دستگاه های نورد به ورق – ریل های آهنی – تیر آهن – لوله – تسمه های فولادی – سیم – وانواع مختلف پروفیل ها تبدیل میشود. كارگاه نورد (دستگاه نورد) بفرم ساده خود از دو استوانه نورد كه بالای همدیگر قرار میگیرند تشكیل میشود. دو سر دنده دار استوانه ها روی پایه های ثابتی تكیه میكنند. «استوانه های نورد» به وسیله موتورها حركت دورانی پیدا كرده و در جهت عكس همدیگر حركت میكنند. اگر جسمی بین این استوانه ها هل داده شود استوانه ها آنرا گرفته و از شكاف بین خود رد می كنند. در اثر این عمل جسم پهن تر و درازتر میشود. هر چه «جسم مورد نورد» بیشتر بین استوانه ها فرستاده شود و هر چه استوانه ها بیشتر بهم نزدیك شوند بهمان نسبت جسم بیشتر پهن تر و نازكتر میشود. كمتر كردن فاصله شكاف بین دو استوانه نورد را متخصصین دستگاه های نورد «میزان كردن» مینامند.
اگر گودال و شیارهائی كه آنها را «كالیبر» مینامند روی استوانه های نورد كنده شوند جسم مورد نورد اجباراً شكل كالیبر را بخود گرفته و از پشت نوردها خارج میشود. این استوانه ها را «غلطك های كالیبردار» مینامند.
كارگاه های نورد ممكن است از دو و یا نوردهای متعددی تشكیل شده باشند، تعداد نوردها در دستگاه های مختلف متفاوت بوده و انواع معروف آنها عبارتند از:
1-نوردهای دوتائی2- نوردهای سه تائی 3-نوردهای چهارتائی
در نوردهای دوتائی بعد از اینكه جسم مورد نورد، از میان استوانه ها عبور كرد، جهت گردش استوانه ها عوض میشود تا جسم مورد نورد بتواند در جهت عكس وارد استوانه ها شود. بدین علت نوردهای دوتائی را نوردهای «قابل برگشت» نیز مینامند. یك نوع بخصوص، از نوردهای دوتائی دارای دو جفت غلطك بوده و«نوردهای دوتائی دوبل» نامیده میشوند. جهت حركت میكنند. اینطریقه برای نورد اجسام سنگین مناسب نبوده و اكثراً برای نورد اجسام سبك از قبیل میله و فولادهای گرد و غیره مورد استفاده قرار میگیرد.
در نوردهای سه تائی سه استوانه بالای همدیگر قرار میگیرند جسم مورد نورد در موقع رفتن در بین استوانه تحتانی و میانی و هنگام بر گشت بین استوانه میانی و بالائی فشرده شده و دراز میشود جهت حركت نوردها در اینجا نیز بدون تغییر باقی
می ماند.
مطابق قوانین و تجربیاتیكه درباره نوردها بعمل آمده است به این نتیجه رسیده اند كه استوانه های باریك در فشار ثابت، جسم مورد نورد را بیشتر از استوانه های كلفت دراز و پهن میكنند. ولی عیب استوانه های باریك در این است كه در فشارهای بالا بزودی خم میشوند، و هر چقدر هم مقدار این خمش كمتر باشد در موقع نورد ورق و تسمه مضر بوده و آنها را خراب میكند. برای بر طرف كردن این عیب « استوانه های كارگر» بروی استوانه های كلفت تری تكیه میكنند، این استوانه ها كه « غلطك های تكیه» نیز نامیده میشوند در تمام طول خود، استوانه های كارگر را فشرده و از خم شدن آنها جلوگیری بعمل میآورند. این دستگاه ها، « نوردهای چهارتائی » نامیده شده و برای نورد ورق و تسمه و غیره بكار برده میشوند.
در موقع نورد تولیدات مختلف، از فولادهای مخصوص، باید توجه داشت كه سطوح بلوك اولیه صاف، و عاری از هر گونه عیوب و نواقص باشد. در غیر اینصورت اجسام ساخته شده، معیوب بوده و غیر قابل استفاده خواهند بود. برای اینكار سطوح بلوك های اولیه را به وسیله تراشیدن و سوهان كاری و غیره صاف و شفاف نموده و سپس زیر نوردها میفرستند. امروزه بجای تراشیدن بلوك، از «ماشین های شعله ای» برای تمیز كردن آنها استفاده میكنند. بلوك گداخته را برای تمیز كردن به داخل ماشین های شعله ای هدایت كرده و داخل ماشین تحت تأ ثیر اكسیژن، رویه‌آن تا اندازه ای سوخته و از بین میرود بطوریكه سطح بلوك بعد از بیرون آمدن از ماشین، بسیار صاف و درخشان بوده و عاری از هر گونه نقص میباشد. این نوع تمیز كردن همانطور یكه ذكر شد، روی فولادهای مخصوص انجام میگیرد. برای تمیز كردن بلوك های معمولی كافیست عیوب و نواقص آشكار آنها را به وسیله تراشیدن و یا مته های دستی از بین برد و یا میتوان برخی اوقات به وسیله‌ماشین های دستی سطوح آنها را تا درجه معینی سوزاند.
كارگاه نورد بلوك
فولاد را باید درحال گرم نورد كرد.چون در این حالت قابلیت انعطاف آن بیشتر بوده و بآسانی نورد میشود. برای این منظور بلوك ها را بهمان حالت گداخته كه از كارخانه های فولاد سازی می آیند، داخل «كوره های زمینی» قرار میدهند. كوره های زمینی بلا فاصله در كنار نوردها ساخته شده با گاز و یا امروزه اكثراً با جریان برق گرم میشوند. جریان برق از تشكیل قشر اكسید روی بلوك، جلوگیری بعمل می آورد این امر بطوریكه قبلاً متذكر شدیم در مورد فولادهای مخصوص بسیار اهمیت دارد. كوره های زمینی بلوك گداخته را در «درجه حرارت نورد»، نگهداشته و یا در صورت سرد بودن تا این درجه گرم میكنند.مدت توقف بلوك در كوره بستگی به سطح مقطع فولاد،‌بزرگی بلوك ها و درجه گرمای كوره ها داشته و نسبت به جنس فولاد فرق میكند، بلوك هائیكه در انبار بوده و یا از پاك كن ها می آیند سرد بوده و باید مدت زمان بیشتری از بلوك های گرم، داخل كوره ها گرفته از داخل كوره بیرون كشیده و روی «واگن بلوك» قرار میدهند.
شكل دادن به وسیله نورد كردن
فایل ورد word شکل دادن به وسیله نورد کردن
فهرست مطالب
شكل دادن به وسیله نوردكردن 1
نورد بلوك 3
نورد ورق های ضخیم و متوسط 6
نورد ورق های ظریف و نازك 7
نورد تسمه های عریض 9
نورد تسمه‌های كم عرض و متوسط 14
نورد پرفیل و میله وسیم های فولادی 16
نورد چرخ های گرد 20
لوله سازی 22
نورد لوله های كامل بمنظور دراز كردن آنها 27
دراز كردن لوله بوسیله‌كشیدن 30



لینک کمکی