فایل ورد word تحقیق آفت کش ها دارای 122 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word تحقیق آفت کش ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word تحقیق آفت کش ها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word تحقیق آفت کش ها :
این مقاله بصورت Word و قابل ویرایش همچنین آماده پرینت می باشد
موضوع : فایل ورد word تحقیق آفت کش ها
برای امنیت غذایی انسان روشهای متداول را كافی ندانسته و به دنبال روشهای دیگری برای كنترل آفات و بیماریها بوده پیدایش سموم به بیش از هزار سال قبل از میلاد مسیح بر میگردد Homer شاعر و مورخ معروف یونانی در حدود هزار سال قبل از میلاد اشاره به كنهكشهای گوگردی و خاصیت تدخین آنها میكند چینیها در قرن شانزدهم میلادی از تركیبات ارسنیكی بعنوان یك ماده معدنی برای مبارزه با آفات نام میبرند و كاربرد سموم ارسینكی در غرب به قرن هفدهم بر میگردد كه به همراه مواد قندی برای مبارزه با مورچه استفاده میشد
نیكوتین اولین حشره كش طبیعی بوده كه در قرن هفدهم از برگهای تنباكو استخراج و برای مبارزه با سر خرطومی گیلاس بكار میرود گاز سمی سیانیدهیدروژن در سال 1886 در كالیفرنیا برای مبارزه با آفات مركبات استفاده میشد
ارسنیت مس در سال 1867 ساخته و از آن برای كنترل سوسك برگخوار سیبزمینی استفاده میشد
تا سال 1939 از تركیبات معدنی فوقالذكر استفاده میشد از آن سال به بعد باكشف خواص حشرهكش DDT نقطه عطفی در مصرف سموم آفتكش بوجود آمد
تركیبات كلره جدید نظیر گامكسان كلردان و شناخته شد در ایران نیز بیش از 50 سال از مصرف این سموم میگذرد و بعلت دوام تاثیر طولانی و ایجاد مسمومیتهای حاد و مزمن به فكر ساخت سموم فسفره افتادند اولین قدم در تهیه سموم فسفره در سال 1934 برداشته شد اولین مثال مهم این گروه شرادان است كه به صورت سیستمیك تهیه گردید و علیه آفات مكنده به كاربرده شد این گروه سموم برای انسان و حیوانات مسمومیت حاد ایجاد كرد اولین سم بكار گرفته پاراتیون در سال 1346 و مالاتیون 1950 با طیف اثر وسیع ساخته شد امتیاز این گروه سموم فسفره تجزیه سریع آنها به مواد غیرسمی پس از مصرف میباشد در پایان برخی از آفتكشها از درهم آمیختن سمشناسی و بیوتكنولوژی ایجاد گردید در حقیقت نوعی ایجاد مقاومت در گیاهان میباشد مثال مناسب وارد كردن ژن تولید توكسین از باكتری Bacillus thuringiensis به گیاه میباشد
سمشناسی عمومی Toxi cology
سمشناسی زیر شاخه farma cology است
Toxi cology علمی است كه راجع اثرات سموم روی موجودات زنده به طور كل بحث میكند
تعریف كلاسیك
مطالعه سموم میباشد و این علم شامل سموم شناسایی خواص شیمیایی سم اثرات بیولوژیك و همچنین درمان بیماریهای ایجاد شده توسط این سموم میپردازد
انواع سم
pozem سیستمیك ساختگی
Toxin بیولوژیك سمومی كه از قارچها تولید میشود
pestisay toxicology
1- Food toxicology
2- Analitical toxicology
3- medical toxicology
سمیت به مقداری از سم كه میتواند تحت شرایط اختصاصی سبب اثرات سمی یا منجر به تغییر در سیستم بیولوژیك بگردد میگویند
poyseming
مسمومیت هر گونه تغییری كه در فیزیولوژیك اختلال ایجاد كند وضعیت فیزیولوژیكی بدن مثلاً روی PH اثر بگذارد
در اثر ورود سم به بدن شرایط فیزیولوژیك نرمال تحت تاثیر قرار میگیرد
مثال گاز خردل تنفس از طریق عصب
سیانور تنفس گازی تنفسی است كه باعث مهار سیتوكروم اكسیداز میشود
گاز فسفوكسین تدخینی است بویی شبیه سیر دارد
دز مقدار كل ماده شیمیایی كه به منظور گرفتن اثر درمانی خاص Toxin وارد بدن انسان یا حیوان یا گیاه شود گویند یا بعبارت دیگر وارد محیط فیزیولوژیكی هر موجود میشود غلظت میزان حل شده یك ماده شیمیایی در یك لیتر از محلول میباشد غلظت را میتوان برای محاسبات آلایندههای هوا در متر مكعب هوا نیز در نظر گرفت
Lethal Dose LD50 دوزی كه باعث كشندگی 50% از حیوانات مورد آزمایش شود
Lethal Dose LC50
هدف از تعیین LD50 اثربخشی آن مورد نظر است یك معیاری است برای سموم برای قدرت یا پتانسیل سم در نظر گرفته میشود
رشد قارچ متاثر از فاكتورهای محیطی و واریته گیاهان است در گیاه ممكن است اثرش زیاد باشد یا اینكه اثرش كم باشد مثل آفلاتوكسین در پسته
قارچهای مزرعهای
تحت شرایطی قبل از برداشت رشد میكنند قارچهای مزرعهای به رطوبت نسبی بالای 80% نیاز دارند و رطوبت دانه كه متجاوز از 22% باشد نیاز دارد این قارچها معمولاً بعد از برداشت رشد نمیكنند چون رطوبت مورد نیازشان تمام میشود در انبار شرایط مهیا نیست مثل فوزاریوم آلتوناریا
اثر روی گیاهان
قارچهای مزرعهای ابتدائاً به بذور گیاهان مزرعه حمل میكنند آنها باعث از بین رفتن اوول میشوند و باعث از بین رفتن مغز و دانه میشود و همچنین باعث از بین رفتن جنین گیاهی میشوند
اثرات انبارداری
تحت شرایط انبارداری معمول فوزاریوم ظرف چند ماه از بین میروند فوزاریومها نمیتوانند روی دانههایی كه رطوبتشان گرفته میشوند رشد كنند در انبار هم میتوانند فعالیت كنند قارچهای انباری متعلق به جنسهای مختلفی است كه شامل
1- آسپوژیلوس 2- پنی سیلیوم
به طور طبیعی آنها نمیتوانند به دانههای سالم بیش از برداشت حمله كنند اگر تحت شرایط خاصی آلوده شود راحت میتوانند در مزرعه هم فعالیت كنند رطوبت مورد نیازشان رطوبت نسبی 70% و رطوبت دانه بین %24-14 برای رشد قارچ لازم است
درجه حرارت
درجه حرارت optimum برای این قارچها متفاوت میباشد اما تولید مایكوتوكسین برای شرایط optimum معمولاً در بین دو قارچ ذكر شده متفاوت است به طوری كه در خصوص آسپرژیلوس از دمای بالای 20 درجه oc22 تا بالای 30 درجه سانتیگراد oc35 -34 مناسب است این در حالی است كه برای پنسیلیوم درجه حرارت مناسب زیر 10 درجه و تا oc22 خواهد بود همچنین برای توكسین فوزاریوم از زیر 8 و 10 درجه سانتیگراد شروع تا 20 درجه سانتیگراد ادامه مییابد آسپرژیلوس گرما دوست تر از پنی سیلیوم است شرایطی كه باعث آسیب پوشش بذر میشود عواملی مثل حشرات استرس خشكی مكانیزمهای برداشت همه اینها میتوانند باعث افزایش حمله و هجوم قارچ گردند در واقع راحتتر به بذر یا دانه دسترسی یابند آسپرژیلوس فلاووس كه مهمترین تولید كننده آفلاتوكسین است تحت شرایط انباری است میتواند طی شرایط مزرعهای نیز ایجاد توكسین نماید
تولید مایكوتوكسین
تولید مایكوتوكسین اغلب تحت شرایط رشدی كه معمولاً ضعیف تعریف میشود منجر به اسپور میگردد این شرایط زمانی است كه باعث ایجاد استرس قارچی میگردند تولید مایكوتوكسین اغلب وابسته به آب و هوا و الگوهایی از این قبیل همچنین شایان ذكر است كه پروسه و عملیات تولید محصول نیز در ایجاد توكسین بسیار نقش دارند علاوه بر شرایط آب و هوایی پروسه تولید هم اثر دارد آفلاتوكسینها معمولاً در مناطق گرم و با رطوبت نسبی مساعد در منطقههای گرمسیری و نیمه گرمسیری دنیا فعالیت میكنند زرالنون كه یك مایكوتوكسین استروژنی میباشد معمولاً در مناطق شمالی شمال ایالات متحده در كانادا و ایران در شمال detecte شده است ویژگیهایی كه در ارتباط با بیماریهای ایجاد شده از مایكوتوكسینها است
1- معمولاً این بیماریها از یك فرد به فرد دیگر منتقل نمیشود بلكه اصولاً مرتبط با مصرف غذا یا علوفه آلوده میباشد
2- درمان دارویی دوره بیماری را تغییر نمیدهد و اصولاً درمان بیماری ویژهای ندارد
3- بیماری ایجاد شده توسط مایكوتوكسین اغلب بصورت شرایط مزمن و یا تحت حاد نمود مییابد بیشتر به صورت مزمن دیده میشود
4- رابطه در پاسخ در ارتباط با مایكوتوكسی كوزیس نمیتوان برقرار نگرفته چون كرونیك است و همچنین به صورت همگن در food قرار نگرفته به طور موثر و قویاً یكی از مهمترین راهها برای كاهش اثر سم روی انسان و دامها اجتناب از مصرف است
عوامل فیزیكی و شیمیایی مثل حرارت و یكسری تركیبات شیمیایی همچون H2OH و هیدروژن پروكساید
نور خورشید همه و همه پتانسیل لازم برای تغییر ساختمان و فعالیت مایكوتوكسینها دارا میباشد
ارتباط با كپكها
با توجه به اینكه همه متابولیتهای ثانویه سمی نمیباشند حضور یا وجود مایكوتوكسینها را از طریق وجود قارچ مخصوص با شمارش اسپوركپكها معمولاً در غذاهای دام وجود دارد
feed stof و تنها زمانی كه شرایط مساعد برای رشد و تولید توكسین وجود داشته باشد آنها میتوانند Maycotoxin تولید كنند
آفت كش ها
فایل ورد word تحقیق آفت کش ها
فهرست مطالب
شرح وظایف بخش تحقیقات آفتكشها 1
اصول كروماتوگرافی لایه نازك 3
دستگاه كروماتوگرافی گازی 5
آشكار سازها 7
پارامترهای مهم در كروماتوگرافی گازی 9
كروماتوگرافی مایع با كارایی بالا 9
محلولسازی 11
روش كار با دستگاه GC 11
امولسیون شوندهها 13
تاریخچه سمشناسی 14
انواع سم و مسمومیتها 15
تاریخچه مایكوتوكسینها 19
طبقهبندی مایكوتوكسینها 21
شرایط رشد قارچ و تولید مایكوتوكسین 27
قارچهای مزرعهای 27
قارچهای انباری 28
تاریخچه آفلاتوكسین 33
استخراج آفلاتوكسین به كمك حلالها 36
خواص بیولوژیكی آفلاتوسینها 37
روشهای تشخیص تخلیص و شناسایی آفلاتوكسینها 40
فاكتورهای موثر در تولید آفلاتوكسین 44
خواص شیمیایی آفلاتوكسین 44
انواع آفلاتوكسین 44
مكانیزم صدمه آفلاتوكسین از دیدگاه سمشناسی 46
مقاومت آفات به سموم- تكنیكهای سمپاشی 46
تاریخچه مقاومت آفات در برابر سموم 47
محاسبه 48
آزمایشگاه زیست سنجی 51
تقسیم بندی روشهای حساسیت استاندارد FAO 51
استاندارد كردن نمونههای آزمایشگاهی 53
استاندارد كردن حشرات مورد آزمایشگاهی 53
مكانیزم و مدیریت آفات در مقابل سموم 54
سیستم هیدرولیز 56
استراتژیهای مدیریت مقاومت 57
عوامل موثر در مبارزه شیمیایی 59
فرمولاسیون 60
میزان ماده موثر در واحد سطح 61
زمان مناسب سمپاشی 61
میزان مصرف محلول سم در واحد سطح 62
كالیبراسیون 64
نحوه كنترل كار سمپاشها ارزیابی عملیات مبارزه شیمیایی 65
مشخصات و نحوه كار یك دستگاه سمپاش جدید 67
ابرپاش كشت پوش 6000 مدل kp6000-N4 67
فرمونها 76
تولید فرمون 77
نقش فرمون در مبارزه با آفات 78
حضور همه جانبه ارتباط فرمونی در حشرات 78
تولید و دریافت فرمون 79
پاسخ رفتاری و فیزیولوژیكی به فرمونها 87
آزمایشگاه فرمونها 90
چكیده 92
تیره شال پسند 92
درخت چریش چگونه درختی است 94
مواد موثره چریش چگونه در حشرات تاثیر میگذارند 95
چگونگی تامین دانههای چریش 96
روش خشك كردن دانههای چریش 97
روش نگهداری دانههای چریش 97
تهیه سوسپانسیون آبی از دانهها چریش 98
استعمال سوسپانسیون حشرهكش چریش 98
آفات قابل كنترل با چرخش 100
نحوه تهیه روغن چریش 102
مروری بر سابقه تحقیقات چریش در ایران 103
نحوه ازدیاد درخت چریش 105
چند نكته مهم در پایان مبحث چریش 106
منابع و مواخذ 108
