فایل ورد word ریخته گری گریز از مرکز دارای 69 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word ریخته گری گریز از مرکز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word ریخته گری گریز از مرکز،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word ریخته گری گریز از مرکز :
موضوع : فایل ورد word ریخته گری گریز از مرکز
توضیح: این فایل به صورت ورد و آماده ی چاپ می باشد
ابتدا می باید در خصوص مهمترین مزایای و محدودیت های روش گریز از مركز با اتكا بر نیـروی حاصل از چرخش قطعه حول محوری ،صحبت شود تا بدین ترتیب انگیزه های لازم در استفاده از ایـن روش مشخص شود . از لحاظ ذوب نیز آلیاژهایی قابل تولید می باشند كه در روش ثقـلی قابـل ریخته گری هستند . خصوصاباید تاكید شود كه این روش از اساسی ترین روشهای تولید قطعـات چدنی است .
مهمترین مزایای این روش به قرار زیر می باشند :
1) روش ریختن ذوب سریع نسبت به روش ثقلی
2) خواص مكانیكی بالاتر قطعات به میزان 20 – 60 در صد نسبت به روش ثقلی و قابل رقابـت بـا روش فرج و نورد
3) امكان دسترسی به ساختارهای ستونی تا ساختارریز و محوری
4) حذف یا كاهش قابل ملاحظه نقایص حفره و ناخالصی ناشی از جدا سازی خوب جامد ،گازها و ناخالصی های قیر فلزی در اثر چرخش مذاب و انجماد جهت دار .
5 ) حذف یا كاهش قابل ملاحظه در سیستم راهگاهی و در نتیجه كاهش در نسبت شارژ به برگشتی (افزایشی بهره دهی )
6 ) امكان كاهش در میزان و در صد ماشینكاری
7)امكان ساخت لوله های دو فلزی (بی متال )
8 ) خلوص فلز ، خواص فیزیكی و مكانیكی همگن و جوش پذیری عالی و از عیوب قطعات ریخته گری گریز از مركز می توان موارد زیر را نام برد :
1)ترك گرم یا پارگی یكی از مشكلات و نقایص این روش است كه بعد از ورود مذاب به قالب اتفاق می افتد .
2 ) تركهای عرضی ، كه علت آن موانع انقباض در طول انجماد می باشد
3 ) عیب گازی كه معمولا در جهت شعاع و جهت انجماد شكل می گیرند .
4 ) عدم یكنواختی ضخامت قطعه
حداقل سرعت دورانی لازم برای رسیدن به یك توزیـع یكنواخت سیال در استوانه دوار ، بسرعت دورانی مطابق با G55 میباشد و حداقـل سرعت خطی لازم بمنظور ممانعت از پس زدن و ریزش ذوب كه به مفهوم سرعت شتاب گیری مـذاب است با منحنی خط چین ارا ئه شده این مقادیر فاصله سرعتهای خطی ما بین 1000 تا 2000 فوت بر دقیقه و در فاصله شتابهای گریز از مركز بین G 50 تا G 100 قرار خواهد داشت .
انتظار ابتدایی از سرعت دوران این بوده كه با بكار گیری آن ذوب داخل قالب به آن چسبیـده و اصطلاحا توسط قالب جمع شود ( UP PICK ) و سبب توزیع یكنواخت آن بر روی قالـب در هر دو جهت طولی و محیطی گردد . در سرعتهای كمتر از حد پایینی ،آشفتگی جریان و پاشش بـه بیرون ذوب رخ داده و در سرعتهای خیلی بالا ترك گرم ( Te a r Hot ) و ارتعاش بیـش از حد ماشین ظاهر شده است و اختلاف بین این دو حد پایینی و بالایی سرعت ، برای بیشتر آلیاژهـا قابل ملاحظه و نسبتا وسیع می باشد با وجود این مسائـل ،سرعـت دورانـی بـا شتـاب بینG 80 وG120 بطور معمول در سطح داخلی لوله در بیشتر فولادریزی ها بكار رفته است .
صاحبان صنایع برای بیان سرعت دورانیقالب بیشتر از فاكتور G و سرعت زاویه ای استفاده كرده و كمتر از سرعت خطی استفاده میكنند .
سرعت دورانی قالب معمولا” درطول فرآیند ریخته گری گریزازمركز یك قطعه ثابت است ولی درمواردی نیزبه منظوربهبود كیفیت فرآیند درطول ریـخته گری تغـییرداده شده است ، زمـانیكه ذوب ریزی شـروع می شود واولین لایه های انجمادی تشكیل می گردد بواسطهء حركت دورانی نیرویی توسط مذاب پشت این پوسته برآن وارد می شود اگراین نیرو بیش ازحد مقاومتی جسم درآن درجه حرارت باشد پیوسته شكسته وپاره می شود وعیب پارگی گرم (hot Tear ) نمایان میگرددیكی از راههای مقابله با این عیب استفاده از سرعت متغییر درطول فرآیند است . سرعت اولیه درزمان ریخته گری فقط درحد لازمه برای توزیع ذوب برروی سطح داخلی قـالب است وزمانی كه ذوب به انتهای دیگر قالب می رسد ، سرعت افزایش یافته وسپس درحد باللای سرعت ثابت می گردد.
فایل ورد word ریخته گری گریز از مرکز
فهرست مطالب
عنوان صفحه
ریخته گری گریز از مركز
فصل اول : ریخته گری گریز از مركز
برش قالب 5
درجه حرارت ریختهگری مذاب 9
درجه حرارت پیشگرم قالب 11
سرعت بارریزی 12
بررسی متالوژیكی 13
انجماد 19
قابلیت انعطاف ابعاد 23
نحوه ورود مذاب 23
عیوب ریخته گری گریز از مركز 25
مواد و كاربرد 33
چكیده 34
فصل دوم : لوله های چدنی ریخته گری شده از طریق فرآیند گریز از مركز
مقدمه 36
روش تحقیق 37
عنوان صفحه
آماده سازی ذوب 38
قالب 40
پارامترهای مؤثر در ریخته گری گریز از مركز 42
نتایج و بحث 44
مكانیزم 46
نتیجه گیری 52
فصل سوم : تأثیر متغیرهای فرآیند بر ریزساختار و جدایش آلیاژ C92200 روش ریخته گری گریز از مركز
نتیجه گیری 61
