فایل ورد word شناخت مشکل میز و صندلی غذاخوری دارای 45 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word شناخت مشکل میز و صندلی غذاخوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد word شناخت مشکل میز و صندلی غذاخوری،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد word شناخت مشکل میز و صندلی غذاخوری :
موضوع : فایل ورد word شناخت مشکل میز و صندلی غذاخوری
توضیح: این فایل به صورت ورد و آماده ی چاپ می باشد
شناخت مشكل (فصل اول)
1-1تعریف كلید واژه: مكانی برای استراحت، خوردن غذاهای fast food در مدت زمان كوتاه برای رفع گرسنگی
1-2آنالیز مقدار نیاز:
می توان گفت از این میز و صندلی شكل های مختلف در تمام مكان هایی كه serve غذا در آن صورت می گیرد لازم و ضروری است و در مكانی همچون fast food نیز ضروری و حتمی است پس می توان نتیجه گرفت یكی از مهمترین ابزار در یك fast food داشتن مكانی برای نشستن و جایی برای گذاشتن غذاشت.
و ساختن آن بستگی به انبوهی fast foodها و نیاز كارفرمایان برای تنوع دادن در طرح و نقشه ی آن است این میز و صندلی با توجه به فضای fast food ممكن است كوچك یا بزرگ و در طرح های بسیار متنوعی ساخته شود.
1-3- جایگاه محصول در بین محصول های هم تراز:
در ردیف این میز و صندلی ها میتوان میز و صندلی های رستوران ها- تالارها- هتل ها و كافی شاپ ها و تخت هایی كه در سفره خانه های سنتی برای serve غذا استفاده می شود نام برد. نقطه تمایز میز و صندلی های
fast food با دیگر میز و صندلی ها اشغال كمتر فضا و گستردگی فرم و طرح آن می توان نام برد میز و صندلی های fast food از شكل و طرح خاصی پیروی نمی كند و طراح خلاقیت زیادی در طراحی آن می تواند از خود به جا بگذارد. میز و صندلی دیگر مكان ها اغلب مربع و مستطیل و یا دایره است با یكسری صندلی های معین كه دور آن چیده می شود.
1-4-بررسی 5W
وات (what): در حال حاضر در تمام fast foodها صندلی های بلند و یك پیشخوان مربع یا مستطیلی درجلوی آن برای گذاشتن دستمال، سس، نمك و فلفل و غذا استفاده می شود.
Why-علت وجودمشكل- از مشكلات اساسی آن ارتفاع زیاد صندلی و تسلط نداشتن مشتری روی آن- كوچك بودن محل گذاشتن غذا- جنس آن كه اغلب فلزی بوده و چند بار پس از تمیز كردن دچار زنگ زدگی و از دست دادن رنگ سابق می شود.
Where: در تمام ساندویچی ها و fast foodها
When: زمان استفاده ی آن از ساعت 11 تا 14 و در شب ها بین ساعات 7 تا 11 اما به طور عمده می توان گفت از این میز و صندلی در تمام ساعات باز بودن fast food به طور تقریبی استفاده می شود البته لازم به ذكر است كه بیشترین استفاده از این میز و صندلی در شب و روزهای تعطیل صورت می گیرد.
Who: مهمترین استفاده گر آن ها مشتری ها و درجه دوم افرادی كه كار نظافت این میز و صندلی ها را به عهده دارند و در صورت خراب شدن و از بین رفتن میز و صندلیها تعمیركارانی كه آن را درست می كنند و همچنین تولید كننده ها و نصاب ها نیز با آن در ارتباطند
تفسیر مشكل
1-5 وضعیت اولیه از لحاظ ارگونومی:
ارتفاع نامناسب این صندلی ها باعث كمردرد و خستگی در حین استفاده از آن می شود سكوهای آن به دلیل نداشتن فرم مناسب همیشه باعث به وجود آمدن عدم تعادل در هنگام serve غذا می شود.
1-6- وضعیت اولیه از لحاظ فنی
مشكلات فنی این پیشخوان ها نوع اتصال آن به دیوار می باشد كه اگر پیچ ها و یا بست ها درست و محكم در جای خود قرار نگیرد مثلاً وزن پیشخوان را تحمل نكند از مشكلات فنی به حساب می آید.
1-7 كاركرد استاتیك:
فرم و شكل و بافت و رنگ آن توسط طراح انجام می شود و كارفرمایی كه می خواهد آن را خریداری كند به شكل های مختلف و جنس های متفاوت می تواند تولید شود اما بیش تر از فلز- فرفورژه و MDF استفاده می شود.
1-8-وضعیت اولیه از لحاظ سیستماتیك
مشكلی بر روی محیط نمی گذارد به جز آنكه اگر جنس آن از نوعی باشد كه موقع نشستن و استفاده از سكو صداهای ناهنجار از آن ایجاد شود باعث آلودگی صوتی میشود
پیشخوان از لحاظ فرم نیز روی محیط اثر می گذارد فرم آن باید گونه ای باشد كه با دیگر عناصر در fast food هماهنگ باشد و از نظر شكل و فرم به هم دیگر بیاید
اتصال این پیشخون با دیوار زیبا نیست و به آن صدمه نیز وارد می كند باید نوعی اتصال انتخاب شود كه به دیوار آسیب نزند.
1-9- وضعیت اولیه از لحاظ روانشناسی محیط زیست:
میز و صندلی های Fast Food عموماً ایجاد احساس امنیت نمی كنند و آن هم به دلیل ارتفاع و كمبود جای نشستن آن است. و استفاده گر راحت نمی تواند روی آن غذای خود را میل كند.
ارتفاع نامناسب آن، كوتاهی میله تكیه آن كه باعث كمردرد می شود را از نظر ارگونومی مناسب نیست آرنج تا سكو نیز استاندارد نیست و باعث تاشدگی آرنج میشود كه این نیزها باعث خستگی می شود.
1-10-وضعیت ثانویه
وضعیت ثانویه از لحاظ ارگونومی:
ارتفاع صندلی باید متناسب با پیشخون باشد تا از خستگی جلوگیری كند و اگرسكو میخواهد صندلی برای نشستن داشته باشد فرم آن طوری باشد كه تعادل را به وجود آورد و محل نشستن با توجه به افراد مختلف نباید بسیار كوچك و یا بزرگ باشد تا باعث درد در ناحیه باسن شود اندازه آن باید متناسب با قد استفاده گرها تعیین شود.
1-11-وضعیت ثانویه از لحاظ استاتیك:
فرم و شكل آن باد احساس راحتی به وجود آورد و فرم آن نه بسیار خشن و نه بسیار لطیف باشد طوری كه با دیدن آن احساسی در شخص استفاده گر به وجود آید كه به او بفهماند كه نباید مدت زمان زیادی را در آن جا صرف كند اما در حین استفاده از آن نیز احساس امنیت خوبی به فرد بدهد تا بتواند غذای خود را با لذت میل كند، رنگ، رویه و جنس آن در این احساس امنیت نقش عمده ای دارد و طراح باید با استفاده از این عناصر كار خود را تكمیل و به بهترین نحو ارائه دهد.
1-12-وضعیت ثانویه از لحاظ سیستماتیك
این سكوها با دیوار در ارتباطند پس نباید اتصال آن به گونه ای باشد كه به دیوار آسیب وارد كند باعث كنده شدن آن بشود یا سكوها آنقدر دراز یا بد فرم باشد كه محیط اطراف را بیش از اندازه اشغال كند. بنابراین باید با اتصال محكم اما بی ضرر به دیوار نصب شود و طوری مقاوم باشد كه خود سكو نیز مدام از سرجایش تكان نخورد. پیچهایی كه به سكو متصل می شود نباید به دیوار و سكو صدمه بزند و سكو از نقاط تیز و برنده كمتر استفاده شود تا موقع استفاده از سكو كیف و یا لباس را پاره نكند و خش به وسایل نزند.
1-13 وضعیت ثانویه از لحاظ روانشناسی محیط زیست:
سكوها باید احساس امنیت در استفاده گر به وجود آورد و ایجاد محیطی خصوصی برای او بكند و منظره دید سكو نیز زیبا و تمیز باشد و آلودگی در بر نداشته باشد.
فایل ورد word شناخت مشکل میز و صندلی غذاخوری
فهرست مطالب
شناخت مشكل میز و صندلی غذا خوری
شناخت مشكل (فصل اول) 2
1-2آنالیز مقدار نیاز: 2
1-3- جایگاه محصول در بین محصول های هم تراز: 2
1-4-بررسی 5W 3
تفسیر مشكل 4
1-5 وضعیت اولیه از لحاظ ارگونومی: 4
1-6- وضعیت اولیه از لحاظ فنی 4
1-7 كاركرد استاتیك: 5
1-8-وضعیت اولیه از لحاظ سیستماتیك 5
1-9- وضعیت اولیه از لحاظ روانشناسی محیط زیست: 6
1-10-وضعیت ثانویه 6
وضعیت ثانویه از لحاظ ارگونومی: 6
1-11-وضعیت ثانویه از لحاظ استاتیك: 7
1-12-وضعیت ثانویه از لحاظ سیستماتیك 7
1-13 وضعیت ثانویه از لحاظ روانشناسی محیط زیست: 8
1-14-تدوین جدول تفسیر مشكل 10
1-15-تعیین استراتژی و اهداف خرد و كلان 10
1-16-روش های پژوهش و حل مشكل 11
فصل دوم (انسان) 12
2-2 تعیین هویت و موقعیت استفاده گرها 12
2-3 تعیین گروه سنی 13
2-4 جنسیت استفاده گرها: 13
2-5خصوصیات طبقه اجتماعی استفاده گرها 13
2-6 خصوصیات روانی استفاده گر: 14
2-7 تعیین نیازهای فرهنگی استفاده گر 14
2-8-بررسی وضعیت اقتصادی استفاده گرها 15
2-9- مشخص كردن قدرت مالی استفاده گر 15
2-10-ایمنی فیزیكی: برقراركردن رابطه بین محصول و استفاده گر از لحاظ جسمی 15
2-11-ایمنی روانی: 16
2-13 ارگونومی 18
2-14 اطلاعات آنترومتری 19
موقعیت مكانی Fast Food 19
مساحت ضروری 19
محل های ضروری دیگر 20
ارتفاع مناسب برای پیشخوان 20
برای خانم ها 21
برای آقایان 21
فصل سوم(بازار) 22
3-1-نمونه های موجود در بازار: 22
نمونه 1 23
3-2 گشتالت 29
3-3 زیبایی شناسی 29
3-4 آنالیز مواد و روش های ساخت: 30
فصل چهارم (محیط) 31
4-1 محیط اختصاصی محصول 31
4-2 بررسی محیط بر محصول: 31
4-3 بررسی محصول بر محیط 32
نتیجه گیری بخش اول 33
نتیجه گیری بخش دوم 34
نتیجه گیری بخش سوم 35
نتیجه گیری بخش چهارم 35
فایل ورد word شناخت مشکل میز و صندلی غذاخوری
فهرست منابع 37
یافته های تحقیق 38
