فایل ورد word مقاله آفات مهم غلات وگياهان و راه هاي مبارزه با آن دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word مقاله آفات مهم غلات وگياهان و راه هاي مبارزه با آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از منابع و مراجع فایل ورد word مقاله آفات مهم غلات وگياهان و راه هاي مبارزه با آن
اصول باغبانی / دکتر مرتضی خوشخوی ، دکتر بیژن شیبانی ،
بیماریهای سبزی و صیفی و روش های مبارزه با آنها / دکتر سید علی الهی نیا / انتشارات دانشگاه گیلان
بیماریهای درختان میوه / دکتر سید علی الهی نیا / انتشارات دانشگاه گیلان
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
تشخیص بیماریهای گیاه / جعفر پور /
تشخیص بیماریهای گیاهی / روبرت استریت / ترجمه دکتر بهروز جعفر پور
دکتر ماهرخ فلاحتی رستگار / جهاد دانشگاهی دانشگاه مشهد
بیماریهای گیاهان زراعی ایران / تألیف دکتر ابراهیم بهداد
بخشی از فهرست مطالب فایل ورد word مقاله آفات مهم غلات وگياهان و راه هاي مبارزه با آن
مقدمه
چکیده
محصول های کشاورزی که برای غذا ، مورد حمله گیاهان پست و جانوران مختلف قرار می گیرند. در اثر حمله دچار کم رشد و کم محصولی می شوند
عامل بیماری Erysiphe Graminis
علائم : روی همه میزبان ها ، نخستین علائم قابل مشاهده این بیماری ، کلنی های سفید تا خاکستری کمرنگ ، پودری و پنبه مانند میسیلیوم ها و کنیدی ها روی سطح بالایی برگها و غلاف برگها و گاهی روی سنبله است. این مواد قارچی به آسانی با انگشت از روی برگ جدا می شوند
کنترل
استفاده از ارقام مقاوم
استعمال قارچکش برگی ، در صورت صرفه اقتصادی
Yellow Rust رنگ زرد
واژه های کلیدی: گیاهان، آفات، بیماری در غلات، بیماری ها در مرکبات، قارچ ها
« سومین جایی که زمین شادمان ترین است ، آنجاست که یکی از خداپرستان بیشترین غله را کشت کند و بیشترین گیاه را بکارد. »
مقدمه
جانوران روی زمین ، برای ادامه زیست و بقایای نسل خود نیاز به مقدار معینی انرژی دارند که به تقریب تمام آن توسط نور خورشید تأمین می گردد. در ابتدا نور توسط گیاهان سبز ، تا به انرژی شیمیایی تبدیل شود. تا سایر جانداران بتوانند با تغذیه این گیاه نیروی مورد نیاز خود را بدست آورند
محصول های کشاورزی که برای غذا ، مورد حمله گیاهان پست و جانوران مختلف قرار می گیرند. در اثر حمله دچار کم رشد و کم محصولی می شوند
محیط های کشت
امروزه محیط های کشت آماده بصورت پودر یا قرص در بازار موجود بوده و برای صرفه جویی در وقت با حل نمودن آنها در آب ، محیط غذایی آماده مصرف خواهد بود و بهترین محیط های کشت به قرار زیرند
1)Potato Dextrose Agar ( سیب زمینی،اکستروز،آگار ): اکثر قارچ ها در این محیط به خوبی رشد می نمایند و از این محیط برای جدا سازی اکثر قارچ ها استفاده می شود
2)Beef-Extract Agar یا عصاره گوشت گاو – آگار – Potato Dextrose Peptone Agar یا سیب زمینی اکستروز پیتون آگار ، این دو محیط بیشتر برای
