فایل ورد word مقاله آفات مهم غلات وگياهان و راه هاي مبارزه با آن

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

 فایل ورد word مقاله آفات مهم غلات وگياهان و راه هاي مبارزه با آن دارای 34 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد word مقاله آفات مهم غلات وگياهان و راه هاي مبارزه با آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

بخشی از منابع و مراجع فایل ورد word مقاله آفات مهم غلات وگياهان و راه هاي مبارزه با آن

اصول باغبانی / دکتر مرتضی خوشخوی ، دکتر بیژن شیبانی ، دکتر ایرج روحانی ، دکتر عنایت الله تفضلی / انتشارات دانشگاه شیراز

بیماریهای سبزی و صیفی و روش های مبارزه با آنها / دکتر سید علی الهی نیا / انتشارات دانشگاه گیلان

بیماریهای درختان میوه / دکتر سید علی الهی نیا / انتشارات دانشگاه گیلان

مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

تشخیص بیماریهای گیاه / جعفر پور /

تشخیص بیماریهای گیاهی / روبرت استریت / ترجمه دکتر بهروز جعفر پور

دکتر ماهرخ فلاحتی رستگار / جهاد دانشگاهی دانشگاه مشهد

بیماریهای گیاهان زراعی ایران / تألیف دکتر ابراهیم بهداد

بخشی از فهرست مطالب فایل ورد word مقاله آفات مهم غلات وگياهان و راه هاي مبارزه با آن

مقدمه محیط های کشت وسایل مورد نیاز در مزرعه مشخصات نمونه خوب بیماری مهم در غلات عامل بیماری Fusarium Graminearum کنترل عامل بیماری Septoria Tritici کنترل عامل بیماری Erysiphe Graminis کنترل عامل بیماری Puccinia Strii formis کنترل بیماری ها در مرکبات آنتراکنوز مرکبات شکل شناسی نماتد مرکبات تحریک به تولید اسپور با ایجاد شرایط رطوبتی مطلوب آیا ریشه سالم است یا بیمار ؟ بررسی ریشه گیاهان علفی جداسازی عوامل بیماریها طبقه بندی قارچ ها اسپور یک سلولی داخلی پیکنید، رنگ روشن اسپورها با جداره عرضی و طولی ، تیره رنگ رشته های هیف و کنیدی برها قارچ های نازا قارچ های عامل مرگ گیاهچه PYTHIACEAE سیاهک ها SMUTS زنگ ها RUSTS بیماری پوسیدگی طوقه برنج تاریخچه ، انتشار ، اهمیت نشانه های بیماری زیست شناسی مبارزه سفیدک دروغی یا داخلی سیب زمینی تاریخچه ، انتشار ، اهمیت نشانه های بیماری سس اهمیت مشخصات سس بیماری پژمردگی بوته گوجه فرنگی تاریخچه ، انتشار ، اهمیت نشانه های بیماری مبارزه منابع

چکیده

محصول های کشاورزی که برای غذا ، مورد حمله گیاهان پست و جانوران مختلف قرار می گیرند. در اثر حمله دچار کم رشد و کم محصولی می شوند و از آغاز کشاورزی ، انسان با این مشکل روبرو بوده است. به طور کلی ، می توان جاندارانی را که به گیاهان خسارت وارد می سازند به سه گروه علف های هرز ، عوامل بیماری زا  و آفات تقسیم نمود. با اینکه نتیجه فعالیت هر سه گروه کم و یا نابود شدن محصول و بالارفتن هزینه تولید است. هر گروه با شیوه ای ویژه خود خسارت هایی وارد می آورد

عامل بیماری      Erysiphe Graminis

علائم : روی همه میزبان ها ، نخستین علائم قابل مشاهده این بیماری ، کلنی های سفید تا خاکستری کمرنگ ، پودری و پنبه مانند میسیلیوم ها و کنیدی ها روی سطح بالایی برگها و غلاف برگها و گاهی روی سنبله است. این مواد قارچی به آسانی با انگشت از روی برگ جدا می شوند

کنترل

استفاده از ارقام مقاوم

استعمال قارچکش برگی ، در صورت صرفه اقتصادی

Yellow  Rust   رنگ زرد

واژه های کلیدی: گیاهان، آفات، بیماری در غلات، بیماری ها در مرکبات، قارچ ها

« سومین جایی که زمین شادمان ترین است ، آنجاست که یکی از خداپرستان بیشترین غله را کشت کند و بیشترین گیاه را بکارد. »

مقدمه

جانوران روی زمین ، برای ادامه زیست و بقایای نسل خود نیاز به مقدار معینی انرژی دارند که به تقریب تمام آن توسط نور خورشید تأمین می گردد. در ابتدا نور توسط گیاهان سبز ، تا به انرژی شیمیایی تبدیل شود. تا سایر جانداران بتوانند با تغذیه این گیاه نیروی مورد نیاز خود را بدست آورند

محصول های کشاورزی که برای غذا ، مورد حمله گیاهان پست و جانوران مختلف قرار می گیرند. در اثر حمله دچار کم رشد و کم محصولی می شوند و از آغاز کشاورزی ، انسان با این مشکل روبرو بوده است. به طور کلی ، می توان جاندارانی را که به گیاهان خسارت وارد می سازند به سه گروه علف های هرز ، عوامل بیماری زا  و آفات تقسیم نمود. با اینکه نتیجه فعالیت هر سه گروه کم و یا نابود شدن محصول و بالارفتن هزینه تولید است. هر گروه با شیوه ای ویژه خود خسارت هایی وارد می آورد

محیط های کشت

امروزه محیط های کشت آماده بصورت پودر یا قرص در بازار موجود بوده و برای صرفه جویی در وقت با حل نمودن آنها در آب ، محیط غذایی آماده مصرف خواهد بود و بهترین محیط های کشت به قرار زیرند

1)Potato Dextrose Agar ( سیب زمینی،اکستروز،آگار ): اکثر قارچ ها در این محیط به خوبی رشد می نمایند و از این محیط برای جدا سازی اکثر قارچ ها استفاده می شود

2)Beef-Extract Agar یا عصاره گوشت گاو – آگار – Potato Dextrose Peptone Agar یا سیب زمینی اکستروز پیتون آگار ، این دو محیط بیشتر برای جدا سازی باکتری های پاتوژن مصرف می شوند

لینک کمکی