فایل ورد word مقاله باکتري ها دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد word مقاله باکتري ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب فایل ورد word مقاله باکتري ها
مقدمه
چکیده
در این مقاله درباره باکتری ها و باکتری هایی که عامل بیماری می شوند و راه درمان و پیشگیری آن را توضیح می دهد. باکتریها ساختمان سلولی ساده دارند و به سرعت تکثیر مییابند.این خاصهها، آنها را برای انجام تحقیقات آزمایشگاهی بسیار مناسب میکند. از باکتریها در مطالعه روی سلولها و چگونگی عمل آنها و همچنین بیماریها استفاده میشود. بعضی از باکتریها برای تهیه داروهای مهمیمانند بعضی از آنتی بیوتیکها به کار میروند. واکسنهای مختلفی را هم به کمک باکتریهای ضعیف شده یا مرده تهیه میکنند
پوسیدگی دندان
علائم بیماری: تغییر رنگ دندان به رنگهای (زرد، طوسی، مشکی، …) 2-ورم گونه و لب 3-عفونت لثه
توضیح در مورد بیماری: با آنکه در سطح دندان ماده سختی به نام مینا وجود دارد، باکتریها با ترشح اسید روی مینا، آن را فرسوده میکند و به درون دندان نفوذ میکنند و کم کم نفوذ خود را پیشرفت میدهند و به ریشه میرسند و آن را فرسوده و سست میکنند و باعث پوسیدگی دندان میشوند.چرا پوسیدگی دندان بیشتر در انتهای دهان و بر روی دندانهای آسیا وجود دارد؟ با توجه بهاین که باکتریها بیشتر با غذا وارد دهان میشود و ما غذا را بیشتر با دندانهای آسیا میجویم باکتریها بیشتر روی دندانهای آسیا تأثیر میگذارند. راههای پیشگیری:1-مسواک زدن 2-استفاده از خلال دندان 2-استفاده از نخ دندان 4-استفاده از فلوراید
راهدرمان:پوسیدگیسطحی، تراش کاری دندان و پر کردن مجدد از طریق پزشک
در صورت پوسیدگی کلی و شیری بودن دندان:کشیدن از طریق پزشک
واژه های کلیدی: باکتری ها، تولید مثل، اسهال، سیاه زخم، سیاه سرفه، تب مالت، دیفتری، طاعون، حصبه
تاریخچه
زمانی مردم گمان میکردند که غذای مانده بهاین دلیل خراب میشود که به قارچ و میکروب (باکتری) تبدیل میشوند. لویی پاستور(1822-1895)، دانشمند فرانسوی، نشان داد که غذا را میکروبهای موجود در هوا فاصد میکند نه تغییر ماهیت آن. وی غذای تازه پخته شده را در دو ظرف شیشهای تمیز گذاشت؛ در یکی را بست و در دیگری را باز گذاشت تا هوا وارد آن شود، فقط غذای ظرف در باز فاسد شد
بعضی از باکتریها به صورت انفرادی و برخی از اقسام کروی به صورت گروهی (دو تا دو تا، ریشهای و خوشهای) زندگی میکنند.این نوع زندگی گروهی را کلونی میگویند. کلونی بعضی از اقسام باکتریها چنان بزرگ است که با چشم دیده میشود. کلونی باکتریها از لحاظ شکل و رنگ فرق دارند و حتی از روی آن، میتوان باکتری را شناسایی کرد
تغذیه:
همهجانداران برای انجام فعالیتهای حیاتی، به ماده و انرژی نیاز دارند. ازاینلحاظ، بین جانداران کامل مانند شما و یک باکتری ساده فرقی وجود ندارد. غذا، دارای ماده و انرژی است. باکتریها از لحاظ نوع گرفتن غذا و استفاده از آن، بسیار مختلف اند. بعضی، غذای خود را میسازند و برخی، به غذایی که توسط جانداران دیگر ساخته شده وابسته اند. حتی نوع استفاده از انرژی موجود در غذا هم دراین جانداران مشابه نیست
بعضی از باکتریها اتوتروف هستند، یعنی میتوانند غذای خود را بسازند. گروهی از باکتریهای اتوتروف به کمک نور خورشید غذاسازی میکنند بهاین گروه فتوسنتز کننده میگویند. گروهی دیگر بدون استفاده از انرژی نور کار غذا سازی را انجام میدهند. بهاین گروه شیمیوسنتز کننده میگویند.این باکتریها انرژی لازم برای غذاسازی را از مواد شیمیایی مانند گوگرد، آهن یا نیتروژن میگیرند
بیشتر باکتریها هتروترف هستند. جانداران هتروترف انرژی لازم را از غذایی میگیرند که توسط جانداران دیگر ساخته شده استاین جانداران، نمیتوانند غذاساز باشند، باکتریهای هتروترف مواد غذایی خود را در خارج سلول گوارش میدهند، سپس مواد گوارش یافته، که به ذرات کوچکتری تبدیل شده اند، وارد سلول میشوند
بعضی از باکتریهای هتروترف ساپروفیت اند. ساپروفیت، جانداری است که از بقایای بدن موجودات زنده تغذیه میکنند. باکتریهایی که روی برگهای ریخته شده از درختان، یا مواد غذایی خود ما زندگی میکنند، ازاین جمله اند
گروهی از باکتریهای هتروترف انگل هستند. انگل، موجودی است که در داخل یا روی بدن یک جاندار دیگر به سر میبرد و غذای خود را از بدن آن میگیرد. باکتریهایی که باعث پوسیدگی دندان،ایجاد جوش یا بیماریهای مختلف در بدن ما میشوند، ازاین قبیل اند
گرفتن انرژی از غذا: همه جانداران، چه اتوترف باشند و چه هتروترف، انرژی لازم را از غذا میگیرند. اما راه انجاماین کار در آنها مشابه نیست. مثلاً، گروهی از باکتریها به کمک اکسیژن هوا تنفس میکنند. اکسیژن، با غذا که به صورت ماده قندی است، ترکیب میشود و در نتیجه، انرژی نهفته در غذا آزاد میشود
گروهی دیگر از باکتریها ، انرژی غذا را از راه تخمیر به دست میآورند. تخمیر هم در واقع نوعی تنفس است که به اکسیژن هوا نیازی ندارد. دراین فرایند، همه انرژی موجود در غذا آزاد نمیشود یعنی از تنفس معمولی، کمتر انرژی حاصل میآورد. در فرآیند تخمیر، باکتریها مادهی قندی را فرآوردههای مختلفی تبدیل میکنند که اسید و الکل از آن جمله است. از قدیم در کشور ما برای تهیه سرکه، از همین فرایند استفاده میشده است، تهیه ماست هم با روش تخمیر صورت میگیرد
